Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Rahkatorttu (persikkaa sisällä)

Voitele tasapohjainen irtopohjavuoka, halk.

noin 25cm.

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna vatkaten joukkoon.

lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Laita kylmään huilimaan täytteen teon ajaksi.

Viipaloi valutetut persikat ohuemmiksi siivuiksi.

Sekoita täytteen ainekset kermaa lukuunottamatta keskenään, sitruunasta mukaan myös raastettu kuori.

Levitä pohjan päälle persikkaviipaleet.

Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita se varoen muun täytteen joukkoon.

Kaada täyte persikoiden päälle.

Paista 50-60min. 175 asteessa.

Anna tortun jäähtyä kunnolla ennen vuuan reunojen irroittamista ja lautaselle siirtelyä.

Säilytä jääkaapissa.

Persikat voi jättää pois tai korvata ne muulla mieleisellä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g100g730kcal1g1g80g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 163g558kcal16.6g113.7g2g5.7g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0.3%500g325kcal55g21g1.5g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml50g11kcal4.1g0g0.2g0.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 20g67kcal0g16.3g0g0.3g
Vanilliinisokeri, teelusikka10g40kcal0g9.9g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g200g680kcal4g6g70g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 360g246kcal2.9g54.7g0.4g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3425g6648kcal222.8g620.2g353.2g18g
Valittu annoskoko1713g3324kcal111.4g310.1g176.6g9g
Annoskoko puolitettuna856g1662kcal55.7g155.1g88.3g4.5g
Arvot/100g100g194kcal6.5g18.1g10.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422284