Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen380g98kcal3.4g17.5g1.5g7.6g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti125g350kcal4.3g7g33.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g415kcal47.5g0g25g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 100g226kcal16g0.5g18g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio16g43kcal4.5g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1742g2264kcal151.4g50g162g15.2g
Valittu annoskoko871g1132kcal75.7g25g81g7.6g
Annoskoko puolitettuna436g566kcal37.9g12.5g40.5g3.8g
Arvot/100g100g130kcal8.7g2.9g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317