Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tomaattinen chorizo pasta

Laita pasta kiehumaan runsaaseen veteen.

Kuullota valkosipuli ja hienonnettu sipuli oliiviöljyssä ja voissa paistinpannussa.

Lisää chorizo.

Vähennä lämpöä ja lisää kirsikkatomaatit.

Pari minuuttia ennen pastan kypsymistä lisää kastikkeeseen balsamico.

Mausta chilillä, mustalla pippurilla ja timjamilla tai rosmariinilla.

Jos kastike vaikuttaa kuivalta, lisää hissukseen muutama lusikallinen pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty600g840kcal31g167.8g4.1g20.4g
Chorizo makkara, annos 100g400g1040kcal44g20g88g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)250g50kcal1.5g8.8g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Voi, 1 tl, 5 g5g37kcal0.1g0.1g4g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g10g10kcal0.1g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2618g4154kcal154.8g401.2g214g42g
Valittu annoskoko1309g2077kcal77.4g200.6g107g21g
Annoskoko puolitettuna655g1039kcal38.7g100.3g53.5g10.5g
Arvot/100g100g159kcal5.9g15.3g8.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422332