Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g700g1750kcal119g0g140g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g200g650kcal28g1g60g0g
Paprika punainen 120g35kcal1.1g5.4g0.5g2.3g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g300g105kcal13.8g6g0.3g7.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g75g15kcal0.5g2.9g0.2g1g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g250g150kcal2.5g11.3g10g1.5g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)250g213kcal2.5g8.8g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3890g5887kcal338.2g79g457.4g26.4g
Valittu annoskoko1945g2944kcal169.1g39.5g228.7g13.2g
Annoskoko puolitettuna973g1472kcal84.6g19.8g114.4g6.6g
Arvot/100g100g151kcal8.7g2g11.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422393