Parmesaanilla silattu paistileike

Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g980g1323kcal166.6g20.6g66.6g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g22g85kcal5.3g0g7.3g0g
Rypsiöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Mineraalisuola keskiarvo 14g0.2kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2098g3311kcal343.8g41.2g203.8g0g
Valittu annoskoko1049g1655kcal171.9g20.6g101.9g0g
Annoskoko puolitettuna525g828kcal86g10.3g51g0g
Arvot/100g100g158kcal16.4g2g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422679