Parmesaanilla silattu paistileike

Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g1101g1487kcal187.2g23.1g74.9g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g25g95kcal5.9g0g8.2g0g
Rypsiöljy 32g278kcal0g0g31.5g0g
Mineraalisuola keskiarvo 16g0.2kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g5.6g0.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2358g3721kcal386.2g46.2g229.4g0g
Valittu annoskoko1179g1861kcal193.1g23.1g114.7g0g
Annoskoko puolitettuna590g930kcal96.6g11.6g57.4g0g
Arvot/100g100g158kcal16.4g2g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422679