Parmesaanilla silattu paistileike

Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g122g165kcal20.8g2.6g8.3g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g2.7g11kcal0.7g0g0.9g0g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Mineraalisuola keskiarvo 1.7g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana262g413kcal43g5.2g25.4g0g
Valittu annoskoko131g207kcal21.5g2.6g12.7g0g
Annoskoko puolitettuna66g103kcal10.8g1.3g6.4g0g
Arvot/100g100g158kcal16.4g2g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422679