Parmesaanilla silattu paistileike

Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g1224g1652kcal208.1g25.7g83.2g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g28g106kcal6.6g0g9.1g0g
Rypsiöljy 35g309kcal0g0g35g0g
Mineraalisuola keskiarvo 18g0.2kcal0.1g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g6.2g0.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2620g4135kcal429.6g51.4g254.8g0g
Valittu annoskoko1310g2067kcal214.8g25.7g127.4g0g
Annoskoko puolitettuna655g1034kcal107.4g12.9g63.7g0g
Arvot/100g100g158kcal16.4g2g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422679