Parmesaanilla silattu paistileike

Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g245g331kcal41.7g5.1g16.7g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g5.5g21kcal1.3g0g1.8g0g
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Mineraalisuola keskiarvo 3.5g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana524g828kcal86g10.2g51g0g
Valittu annoskoko262g414kcal43g5.1g25.5g0g
Annoskoko puolitettuna131g207kcal21.5g2.6g12.8g0g
Arvot/100g100g158kcal16.4g1.9g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422679