Parmesaanilla silattu paistileike

Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g490g661kcal83.2g10.3g33.3g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g11g42kcal2.6g0g3.6g0g
Rypsiöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Mineraalisuola keskiarvo 7g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1048g1654kcal171.6g20.6g101.8g0g
Valittu annoskoko524g827kcal85.8g10.3g50.9g0g
Annoskoko puolitettuna262g414kcal42.9g5.2g25.5g0g
Arvot/100g100g158kcal16.4g2g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422679