Parmesaanilla silattu paistileike

Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g612g826kcal104g12.9g41.6g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g14g53kcal3.3g0g4.5g0g
Rypsiöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Mineraalisuola keskiarvo 8.7g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g3.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1310g2067kcal214.6g25.8g127.2g0g
Valittu annoskoko655g1034kcal107.3g12.9g63.6g0g
Annoskoko puolitettuna328g517kcal53.7g6.5g31.8g0g
Arvot/100g100g158kcal16.4g2g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422679