Parmesaanilla silattu paistileike

Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g734g991kcal124.8g15.4g49.9g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g17g63kcal4g0g5.4g0g
Rypsiöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Mineraalisuola keskiarvo 11g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g3.7g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1572g2481kcal257.6g30.8g152.6g0g
Valittu annoskoko786g1240kcal128.8g15.4g76.3g0g
Annoskoko puolitettuna393g620kcal64.4g7.7g38.2g0g
Arvot/100g100g158kcal16.4g2g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422679