Parmesaanilla silattu paistileike

Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g857g1157kcal145.6g18g58.3g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g19g74kcal4.6g0g6.3g0g
Rypsiöljy 25g217kcal0g0g24.5g0g
Mineraalisuola keskiarvo 12g0.2kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g4.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1834g2894kcal300.4g36g178.2g0g
Valittu annoskoko917g1447kcal150.2g18g89.1g0g
Annoskoko puolitettuna459g724kcal75.1g9g44.6g0g
Arvot/100g100g158kcal16.4g2g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422679