Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Uuniparsa

Pese parsat ja katkaise puinen varsi napsauttamalla.

Laita parsat vuokaan.

Mausta ja lisää oliiviöljy.

Paista uunissa 200 asteessa 15 minuuttia.

Hyvä lisäke vaikka mille!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsa 200g31kcal2.6g2.4g0.4g3g
Parmesaani (Joku), annos 30g11g42kcal2.6g0g3.6g0g
Rypsiöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Mineraalisuola keskiarvo 3.5g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana458g394kcal10.4g4.8g36g6g
Valittu annoskoko229g197kcal5.2g2.4g18g3g
Annoskoko puolitettuna114g99kcal2.6g1.2g9g1.5g
Arvot/100g100g86kcal2.3g1g7.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422705