Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lihapata,tosi mausteinen

Suikaloi liha ja laita kaikki ainekset uunipataan.

Anna hautua n. 200-225 asteessa ihan rauhassa toista tuntia niin saat pehmeän, murean aterian, joka on hiukan tulista.

<3.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 545g694kcal117.5g0g24.5g0g
Sipuli (kuorittu)86g23kcal1.1g4.1g0.2g1.5g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Chili, jauhettu (), annos 6g3g11kcal0.4g1.6g0.5g1g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g250g100kcal2.5g20.3g0.8g0g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow500g200kcal10.5g34g2g15g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g40g30kcal0.9g5.8g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3518g2160kcal269g138.2g57g35.8g
Valittu annoskoko1759g1080kcal134.5g69.1g28.5g17.9g
Annoskoko puolitettuna880g540kcal67.3g34.6g14.3g9g
Arvot/100g100g61kcal7.6g3.9g1.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423248