Valkosuklaa-limekakku
Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokaan (halk. 22-24 cm) pohjan kokoinen pala.
Sekoista pieneksi rouheeksi murskatut keksit ja voisula.
Painele muruseos kevyesti vuoan pohjalle leivinpaperin päälle.
Liuota liivatelehtiä (4 kpl) runsaassa kylmässä vedessä 5-10 min. Vaahdota kerma.
Mausta sokerilla ja lisää joukkoon maustettu rahka.
Liuota puristetut liivatelehdet kiehuvaan veteen.
Kaada seos täytteeseen ohuena nauhana hyvin sekoittaen.
Kääda täyte muroseoksen päälle.
Tasoita.
Hyydytä kakkua jääkaapissa vähintään 5 tuntia.
Irrota kakku tarjolle.
Koristele valkosuklaa lastuilla ja sitruunamelissan tai mintun lehdillä.
Laita koristelut erikseen kalorilaskuriin.
Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa
Foppa67