Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Timon lohikeitto

Kuori ja hienonna sipuli.

Halkaise purjo, huuhtele hyvin ja leikkaa viipaleiksi.

Pese, kuori ja paloittele perunat ja porkkanat.

Sulata kattilan pohjalla voi ja lisää joukkoon juurekset, sipuli ja purjo.

Kääntele juureksia muutama minuutti.

Ripottele joukkoon jauhot ja sekoita.

Kaada joukkoon kiehuva vesi ja kalaliemikuutiot sekä maustepippurit (8 kpl).

Keitä juureksia, kunnes ne ovat lähes kypsiä.

Poista lohifileestä nahka ja ruodot..

Leikkaa kala reiluiksi kuutioiksi.

Lisää kattilaan kuohukerma ja paloiteltu lohi.

Anna kiehua, kunnes kala on kypsä (n. 5 min) . Lisää päälle hienonnettua tilliä.

Tarjoa ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g180g50kcal1.1g10.7g0.4g4.5g
Peruna, vanha, kuorittu 200g152kcal3.8g31g0.4g2g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Lohifilee 400g781kcal74.8g0g54g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200g660kcal4g6g70g0g
Kalaliemikuutio 22g67kcal2.2g7.5g3.1g0.2g
Voi 28g203kcal0.3g0.1g22.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4370g3916kcal176.4g125.4g302g18.6g
Valittu annoskoko2185g1958kcal88.2g62.7g151g9.3g
Annoskoko puolitettuna1093g979kcal44.1g31.4g75.5g4.7g
Arvot/100g100g90kcal4g2.9g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423811