Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g370g444kcal55.5g25.9g11.1g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g180g119kcal27g0g1.3g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g200g320kcal4.2g7.6g30g0g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Oivariini, 60 (100g)15g83kcal0.2g0.2g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1630g1961kcal175g72.2g103g1.8g
Valittu annoskoko815g980kcal87.5g36.1g51.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna408g490kcal43.8g18.1g25.8g0.5g
Arvot/100g100g120kcal10.7g4.4g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179