Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 134g112kcal24.4g0g1.5g0g
Pekoni rasvainen 19g70kcal2.2g0g6.9g0g
Sipuli 5.4g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g1.3g0.1kcal0g0g0g1.1g
Kananmuna kuoreton 15g21kcal1.8g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g411kcal57g0.6g19.8g2.4g
Valittu annoskoko174g205kcal28.5g0.3g9.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna87g103kcal14.3g0.2g5g0.6g
Arvot/100g100g118kcal16.4g0.2g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424900