Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 2000g1678kcal365g0g22g0g
Pekoni rasvainen 280g1053kcal33.6g0g103.6g0g
Sipuli 80g24kcal1g3.8g0.2g1.4g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g20g2kcal0.3g0g0.1g17g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5200g6141kcal854.8g9g297g36.8g
Valittu annoskoko2600g3070kcal427.4g4.5g148.5g18.4g
Annoskoko puolitettuna1300g1535kcal213.7g2.3g74.3g9.2g
Arvot/100g100g118kcal16.4g0.2g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424900