Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 201g168kcal36.6g0g2.2g0g
Pekoni rasvainen 28g106kcal3.4g0g10.4g0g
Sipuli 8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g2g0.2kcal0g0g0g1.7g
Kananmuna kuoreton 22g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana522g616kcal85.8g1g29.8g3.6g
Valittu annoskoko261g308kcal42.9g0.5g14.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna131g154kcal21.5g0.3g7.5g0.9g
Arvot/100g100g118kcal16.4g0.2g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424900