Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 268g225kcal48.9g0g2.9g0g
Pekoni rasvainen 38g141kcal4.5g0g13.9g0g
Sipuli 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g2.7g0.3kcal0g0g0g2.3g
Kananmuna kuoreton 29g42kcal3.7g0.1g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana696g822kcal114.4g1.2g39.6g5g
Valittu annoskoko348g411kcal57.2g0.6g19.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna174g206kcal28.6g0.3g9.9g1.3g
Arvot/100g100g118kcal16.4g0.2g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424900