Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 335g281kcal61.1g0g3.7g0g
Pekoni rasvainen 47g176kcal5.6g0g17.3g0g
Sipuli 13g4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g3.3g0.3kcal0.1g0g0g2.8g
Kananmuna kuoreton 37g53kcal4.6g0.1g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana870g1027kcal143.2g1.4g49.6g6g
Valittu annoskoko435g514kcal71.6g0.7g24.8g3g
Annoskoko puolitettuna218g257kcal35.8g0.4g12.4g1.5g
Arvot/100g100g118kcal16.5g0.2g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424900