Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 469g393kcal85.5g0g5.2g0g
Pekoni rasvainen 66g247kcal7.9g0g24.3g0g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g4.7g0.5kcal0.1g0g0g4g
Kananmuna kuoreton 52g74kcal6.4g0.2g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1218g1438kcal200.2g2.2g69.6g8.6g
Valittu annoskoko609g719kcal100.1g1.1g34.8g4.3g
Annoskoko puolitettuna305g360kcal50.1g0.6g17.4g2.2g
Arvot/100g100g118kcal16.4g0.2g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424900