Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 535g449kcal97.7g0g5.9g0g
Pekoni rasvainen 75g282kcal9g0g27.7g0g
Sipuli 21g6.5kcal0.3g1g0g0.4g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g5.4g0.5kcal0.1g0g0g4.6g
Kananmuna kuoreton 59g84kcal7.4g0.2g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1392g1644kcal229g2.4g79.2g10g
Valittu annoskoko696g822kcal114.5g1.2g39.6g5g
Annoskoko puolitettuna348g411kcal57.3g0.6g19.8g2.5g
Arvot/100g100g118kcal16.4g0.2g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424900