Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 602g505kcal109.9g0g6.6g0g
Pekoni rasvainen 84g317kcal10.1g0g31.2g0g
Sipuli 24g7.3kcal0.3g1.2g0g0.4g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g6g0.6kcal0.1g0g0g5.1g
Kananmuna kuoreton 66g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1566g1849kcal257.4g2.8g89.2g11g
Valittu annoskoko783g925kcal128.7g1.4g44.6g5.5g
Annoskoko puolitettuna392g462kcal64.4g0.7g22.3g2.8g
Arvot/100g100g118kcal16.4g0.2g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424900