Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 669g561kcal122.1g0g7.4g0g
Pekoni rasvainen 94g352kcal11.2g0g34.7g0g
Sipuli 27g8.1kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g6.7g0.7kcal0.1g0g0g5.7g
Kananmuna kuoreton 74g105kcal9.2g0.2g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1740g2055kcal285.8g3g99.4g12.4g
Valittu annoskoko870g1027kcal142.9g1.5g49.7g6.2g
Annoskoko puolitettuna435g514kcal71.5g0.8g24.9g3.1g
Arvot/100g100g118kcal16.4g0.2g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424900