Kalkkuna-linssipata

Suikaloi kalkkunafileet ja ruskista ilman öljyä pannulla rusehtaviksi.

Laita kaikki ainekset pataan kerroksittain.

Kaada päälle vesi-mausteseos.

Laita 225 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Lisää suolaa mikäli tarivis.

Veden määrä linnsien vuoksi suuri.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Kalkkunan filee, ohut leike, Atria, maustamaton, 1 kpl=112.5g50g54kcal12g0.5g0.7g0g
Perunasipulisekoitus 500g50g34kcal0.8g7.4g0g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g25g10kcal0.2g2g0.1g0g
Punainen linssi luomu (Urtekram), annos 100g10g36kcal2.7g5.2g0.3g0.9g
Green curry paste gang keow wan (Thai taste), annos 30g2g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g2.8g3.4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana382g278kcal31.8g31.4g2.8g1.8g
Valittu annoskoko191g139kcal15.9g15.7g1.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna96g70kcal8g7.9g0.7g0.5g
Arvot/100g100g73kcal8.3g8.2g0.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424928