Kalkkuna-linssipata

Suikaloi kalkkunafileet ja ruskista ilman öljyä pannulla rusehtaviksi.

Laita kaikki ainekset pataan kerroksittain.

Kaada päälle vesi-mausteseos.

Laita 225 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Lisää suolaa mikäli tarivis.

Veden määrä linnsien vuoksi suuri.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Kalkkunan filee, ohut leike, Atria, maustamaton, 1 kpl=112.5g100g108kcal24g1g1.5g0g
Perunasipulisekoitus 500g100g68kcal1.6g14.9g0.1g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g50g20kcal0.5g4g0.1g0g
Punainen linssi luomu (Urtekram), annos 100g20g72kcal5.4g10.4g0.6g1.8g
Green curry paste gang keow wan (Thai taste), annos 30g4g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g5.6g6.7kcal0.1g0.3g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana764g557kcal63.4g63g5.6g3.8g
Valittu annoskoko382g279kcal31.7g31.5g2.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna191g139kcal15.9g15.8g1.4g1g
Arvot/100g100g73kcal8.3g8.2g0.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424928