Kalkkuna-linssipata

Suikaloi kalkkunafileet ja ruskista ilman öljyä pannulla rusehtaviksi.

Laita kaikki ainekset pataan kerroksittain.

Kaada päälle vesi-mausteseos.

Laita 225 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Lisää suolaa mikäli tarivis.

Veden määrä linnsien vuoksi suuri.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Kalkkunan filee, ohut leike, Atria, maustamaton, 1 kpl=112.5g150g162kcal35.9g1.5g2.2g0g
Perunasipulisekoitus 500g150g102kcal2.4g22.3g0.1g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g75g30kcal0.7g6.1g0.2g0g
Punainen linssi luomu (Urtekram), annos 100g30g108kcal8.1g15.6g0.9g2.7g
Green curry paste gang keow wan (Thai taste), annos 30g6g6.4kcal0.2g1.3g0g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g8.4g10kcal0.2g0.5g0.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1146g836kcal95g94.6g8.4g5.6g
Valittu annoskoko573g418kcal47.5g47.3g4.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna287g209kcal23.8g23.7g2.1g1.4g
Arvot/100g100g73kcal8.3g8.3g0.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424928