Kalkkuna-linssipata

Suikaloi kalkkunafileet ja ruskista ilman öljyä pannulla rusehtaviksi.

Laita kaikki ainekset pataan kerroksittain.

Kaada päälle vesi-mausteseos.

Laita 225 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Lisää suolaa mikäli tarivis.

Veden määrä linnsien vuoksi suuri.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Kalkkunan filee, ohut leike, Atria, maustamaton, 1 kpl=112.5g200g216kcal47.9g1.9g3g0g
Perunasipulisekoitus 500g200g136kcal3.2g29.8g0.2g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g100g40kcal1g8.1g0.3g0g
Punainen linssi luomu (Urtekram), annos 100g40g144kcal10.8g20.8g1.2g3.6g
Green curry paste gang keow wan (Thai taste), annos 30g8g8.5kcal0.2g1.7g0.1g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g11g13kcal0.3g0.7g1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1528g1114kcal126.8g126g11.6g7.6g
Valittu annoskoko764g557kcal63.4g63g5.8g3.8g
Annoskoko puolitettuna382g279kcal31.7g31.5g2.9g1.9g
Arvot/100g100g73kcal8.3g8.2g0.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424928