Kalkkuna-linssipata

Suikaloi kalkkunafileet ja ruskista ilman öljyä pannulla rusehtaviksi.

Laita kaikki ainekset pataan kerroksittain.

Kaada päälle vesi-mausteseos.

Laita 225 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Lisää suolaa mikäli tarivis.

Veden määrä linnsien vuoksi suuri.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Kalkkunan filee, ohut leike, Atria, maustamaton, 1 kpl=112.5g250g270kcal59.9g2.4g3.7g0g
Perunasipulisekoitus 500g250g170kcal4g37.2g0.2g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g125g50kcal1.2g10.1g0.4g0g
Punainen linssi luomu (Urtekram), annos 100g50g180kcal13.5g26g1.4g4.5g
Green curry paste gang keow wan (Thai taste), annos 30g10g11kcal0.3g2.2g0.1g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g14g17kcal0.3g0.8g1.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1910g1393kcal158.4g157.4g14.2g9.4g
Valittu annoskoko955g696kcal79.2g78.7g7.1g4.7g
Annoskoko puolitettuna478g348kcal39.6g39.4g3.6g2.4g
Arvot/100g100g73kcal8.3g8.2g0.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424928