Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kirjolohta uunissa

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Laita kala vuokaan, hiero pintaan mineraalisuola ja sitruunapippuri.

Leikkaa päälle tuore ruohosipuli.

Paista keskitasolla 200 asteessa tunnin verran.

Samassa uunissa valmistuu kesäkurpitsa-broccoli-lisäke!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee, uunissa paistettu (keskikok. annos)1000g2340kcal196g43g155g0g
Ruohosipuli, tuore100g27kcal1.4g3.8g0.6g1.1g
Mineraalisuola keskiarvo 7g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 5g44kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2226g4826kcal395g94.2g321.2g2.2g
Valittu annoskoko1113g2413kcal197.5g47.1g160.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna557g1207kcal98.8g23.6g80.3g0.6g
Arvot/100g100g217kcal17.7g4.2g14.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=425155