Bataatti-vuohenjuustorisotto

Kuori ja kuutioi bataatit.

Pane ne paistovuokaan, pirskota päälle öljyä, suolaa ja pippuria.

Paista 225 asteessa noin 20 min. Valmista risotto.

Keitä kasvisliemi.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää riisi ja kuullota hetki.

Lisää riisin joukkoon kasvislientä useammassa erässä niin, että edellinen liemi on ehtinyt aina imeytyä riisiin.

Seloita välillä.

Keitä seosta noin 20 min. Lisää joukkoon keittämisen loppuvaiheessa silputtu rosmariini, parmesaaniiraaste, pippuri ja bataattikutiot.

Ripottele vuohenjuusto pinnalle ja tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 400g324kcal6.3g67.3g0.2g12g
Oliiviöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Risottoriisi (Risella), 60g213g744kcal17g159.4g3.6g6.4g
Kasvisliemikuutio 11g34kcal1g1.5g2.6g0.2g
Parmesaani (Joku), annos 30g20g77kcal4.8g0g6.6g0g
Mascarpone gourmet (Rainbow), annos 50g30g60kcal0.9g8.1g2.8g0.2g
Vuohenjuusto kuutioina suolavedessä pirkka (Pirkka), annos 50g100g270kcal14g1g23g0g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2989g3387kcal88g474.6g119.6g37.6g
Valittu annoskoko1495g1694kcal44g237.3g59.8g18.8g
Annoskoko puolitettuna747g847kcal22g118.7g29.9g9.4g
Arvot/100g100g113kcal2.9g15.9g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=425251