Bataatti-vuohenjuustorisotto

Kuori ja kuutioi bataatit.

Pane ne paistovuokaan, pirskota päälle öljyä, suolaa ja pippuria.

Paista 225 asteessa noin 20 min. Valmista risotto.

Keitä kasvisliemi.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää riisi ja kuullota hetki.

Lisää riisin joukkoon kasvislientä useammassa erässä niin, että edellinen liemi on ehtinyt aina imeytyä riisiin.

Seloita välillä.

Keitä seosta noin 20 min. Lisää joukkoon keittämisen loppuvaiheessa silputtu rosmariini, parmesaaniiraaste, pippuri ja bataattikutiot.

Ripottele vuohenjuusto pinnalle ja tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 533g432kcal8.4g89.7g0.3g16g
Oliiviöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Risottoriisi (Risella), 60g283g991kcal22.7g212.4g4.8g8.5g
Kasvisliemikuutio 15g45kcal1.4g2g3.4g0.2g
Parmesaani (Joku), annos 30g27g102kcal6.4g0g8.8g0g
Mascarpone gourmet (Rainbow), annos 50g40g80kcal1.2g10.8g3.7g0.2g
Vuohenjuusto kuutioina suolavedessä pirkka (Pirkka), annos 50g133g360kcal18.7g1.3g30.7g0g
Vesi933g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3984g4515kcal117.6g632.4g159.4g49.8g
Valittu annoskoko1992g2257kcal58.8g316.2g79.7g24.9g
Annoskoko puolitettuna996g1129kcal29.4g158.1g39.9g12.5g
Arvot/100g100g113kcal3g15.9g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=425251