Bataatti-vuohenjuustorisotto

Kuori ja kuutioi bataatit.

Pane ne paistovuokaan, pirskota päälle öljyä, suolaa ja pippuria.

Paista 225 asteessa noin 20 min. Valmista risotto.

Keitä kasvisliemi.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää riisi ja kuullota hetki.

Lisää riisin joukkoon kasvislientä useammassa erässä niin, että edellinen liemi on ehtinyt aina imeytyä riisiin.

Seloita välillä.

Keitä seosta noin 20 min. Lisää joukkoon keittämisen loppuvaiheessa silputtu rosmariini, parmesaaniiraaste, pippuri ja bataattikutiot.

Ripottele vuohenjuusto pinnalle ja tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 800g647kcal12.6g134.6g0.4g24g
Oliiviöljy 42g371kcal0g0g42g0g
Risottoriisi (Risella), 60g425g1487kcal34g318.6g7.2g12.7g
Kasvisliemikuutio 22g67kcal2.1g3g5.2g0.4g
Parmesaani (Joku), annos 30g40g154kcal9.6g0g13.2g0g
Mascarpone gourmet (Rainbow), annos 50g60g120kcal1.9g16.2g5.6g0.4g
Vuohenjuusto kuutioina suolavedessä pirkka (Pirkka), annos 50g200g540kcal28g2g46g0g
Vesi1400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5976g6772kcal176.4g948.8g239.2g75g
Valittu annoskoko2988g3386kcal88.2g474.4g119.6g37.5g
Annoskoko puolitettuna1494g1693kcal44.1g237.2g59.8g18.8g
Arvot/100g100g113kcal3g15.9g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=425251