Bataatti-vuohenjuustorisotto

Kuori ja kuutioi bataatit.

Pane ne paistovuokaan, pirskota päälle öljyä, suolaa ja pippuria.

Paista 225 asteessa noin 20 min. Valmista risotto.

Keitä kasvisliemi.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää riisi ja kuullota hetki.

Lisää riisin joukkoon kasvislientä useammassa erässä niin, että edellinen liemi on ehtinyt aina imeytyä riisiin.

Seloita välillä.

Keitä seosta noin 20 min. Lisää joukkoon keittämisen loppuvaiheessa silputtu rosmariini, parmesaaniiraaste, pippuri ja bataattikutiot.

Ripottele vuohenjuusto pinnalle ja tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 933g755kcal14.6g157g0.5g28g
Oliiviöljy 49g433kcal0g0g49g0g
Risottoriisi (Risella), 60g496g1735kcal39.7g371.8g8.4g14.9g
Kasvisliemikuutio 26g78kcal2.4g3.5g6g0.4g
Parmesaani (Joku), annos 30g47g179kcal11.2g0g15.4g0g
Mascarpone gourmet (Rainbow), annos 50g70g140kcal2.2g18.9g6.5g0.4g
Vuohenjuusto kuutioina suolavedessä pirkka (Pirkka), annos 50g233g630kcal32.7g2.3g53.6g0g
Vesi1633g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6972g7901kcal205.6g1107g278.8g87.4g
Valittu annoskoko3486g3950kcal102.8g553.5g139.4g43.7g
Annoskoko puolitettuna1743g1975kcal51.4g276.8g69.7g21.9g
Arvot/100g100g113kcal2.9g15.9g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=425251