Bataatti-vuohenjuustorisotto

Kuori ja kuutioi bataatit.

Pane ne paistovuokaan, pirskota päälle öljyä, suolaa ja pippuria.

Paista 225 asteessa noin 20 min. Valmista risotto.

Keitä kasvisliemi.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää riisi ja kuullota hetki.

Lisää riisin joukkoon kasvislientä useammassa erässä niin, että edellinen liemi on ehtinyt aina imeytyä riisiin.

Seloita välillä.

Keitä seosta noin 20 min. Lisää joukkoon keittämisen loppuvaiheessa silputtu rosmariini, parmesaaniiraaste, pippuri ja bataattikutiot.

Ripottele vuohenjuusto pinnalle ja tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1066g863kcal16.7g179.5g0.5g32g
Oliiviöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Risottoriisi (Risella), 60g567g1983kcal45.3g424.9g9.6g17g
Kasvisliemikuutio 29g89kcal2.8g4g6.9g0.5g
Parmesaani (Joku), annos 30g53g205kcal12.8g0g17.6g0g
Mascarpone gourmet (Rainbow), annos 50g80g160kcal2.5g21.6g7.4g0.5g
Vuohenjuusto kuutioina suolavedessä pirkka (Pirkka), annos 50g267g720kcal37.3g2.7g61.3g0g
Vesi1866g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7968g9029kcal234.8g1265.4g318.6g100g
Valittu annoskoko3984g4515kcal117.4g632.7g159.3g50g
Annoskoko puolitettuna1992g2257kcal58.7g316.4g79.7g25g
Arvot/100g100g113kcal2.9g15.9g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=425251