Bataatti-vuohenjuustorisotto

Kuori ja kuutioi bataatit.

Pane ne paistovuokaan, pirskota päälle öljyä, suolaa ja pippuria.

Paista 225 asteessa noin 20 min. Valmista risotto.

Keitä kasvisliemi.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää riisi ja kuullota hetki.

Lisää riisin joukkoon kasvislientä useammassa erässä niin, että edellinen liemi on ehtinyt aina imeytyä riisiin.

Seloita välillä.

Keitä seosta noin 20 min. Lisää joukkoon keittämisen loppuvaiheessa silputtu rosmariini, parmesaaniiraaste, pippuri ja bataattikutiot.

Ripottele vuohenjuusto pinnalle ja tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1200g971kcal18.8g201.9g0.6g36g
Oliiviöljy 63g557kcal0g0g63g0g
Risottoriisi (Risella), 60g637g2231kcal51g478g10.8g19.1g
Kasvisliemikuutio 33g101kcal3.1g4.5g7.8g0.5g
Parmesaani (Joku), annos 30g60g230kcal14.4g0g19.8g0g
Mascarpone gourmet (Rainbow), annos 50g90g180kcal2.8g24.3g8.4g0.5g
Vuohenjuusto kuutioina suolavedessä pirkka (Pirkka), annos 50g300g810kcal42g3g69g0g
Vesi2099g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8964g10158kcal264.2g1423.4g358.8g112.2g
Valittu annoskoko4482g5079kcal132.1g711.7g179.4g56.1g
Annoskoko puolitettuna2241g2539kcal66.1g355.9g89.7g28.1g
Arvot/100g100g113kcal2.9g15.9g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=425251