Bataatti-vuohenjuustorisotto

Kuori ja kuutioi bataatit.

Pane ne paistovuokaan, pirskota päälle öljyä, suolaa ja pippuria.

Paista 225 asteessa noin 20 min. Valmista risotto.

Keitä kasvisliemi.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää riisi ja kuullota hetki.

Lisää riisin joukkoon kasvislientä useammassa erässä niin, että edellinen liemi on ehtinyt aina imeytyä riisiin.

Seloita välillä.

Keitä seosta noin 20 min. Lisää joukkoon keittämisen loppuvaiheessa silputtu rosmariini, parmesaaniiraaste, pippuri ja bataattikutiot.

Ripottele vuohenjuusto pinnalle ja tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 133g108kcal2.1g22.4g0.1g4g
Oliiviöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Risottoriisi (Risella), 60g71g248kcal5.7g53.1g1.2g2.1g
Kasvisliemikuutio 3.7g11kcal0.3g0.5g0.9g0.1g
Parmesaani (Joku), annos 30g6.7g26kcal1.6g0g2.2g0g
Mascarpone gourmet (Rainbow), annos 50g10g20kcal0.3g2.7g0.9g0.1g
Vuohenjuusto kuutioina suolavedessä pirkka (Pirkka), annos 50g33g90kcal4.7g0.3g7.7g0g
Vesi233g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana996g1129kcal29.4g158g40g12.6g
Valittu annoskoko498g564kcal14.7g79g20g6.3g
Annoskoko puolitettuna249g282kcal7.4g39.5g10g3.2g
Arvot/100g100g113kcal3g15.9g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=425251