Bataatti-vuohenjuustorisotto

Kuori ja kuutioi bataatit.

Pane ne paistovuokaan, pirskota päälle öljyä, suolaa ja pippuria.

Paista 225 asteessa noin 20 min. Valmista risotto.

Keitä kasvisliemi.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää riisi ja kuullota hetki.

Lisää riisin joukkoon kasvislientä useammassa erässä niin, että edellinen liemi on ehtinyt aina imeytyä riisiin.

Seloita välillä.

Keitä seosta noin 20 min. Lisää joukkoon keittämisen loppuvaiheessa silputtu rosmariini, parmesaaniiraaste, pippuri ja bataattikutiot.

Ripottele vuohenjuusto pinnalle ja tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1333g1079kcal20.9g224.3g0.7g40g
Oliiviöljy 70g619kcal0g0g70g0g
Risottoriisi (Risella), 60g708g2478kcal56.6g531.1g12g21.2g
Kasvisliemikuutio 37g112kcal3.5g4.9g8.6g0.6g
Parmesaani (Joku), annos 30g67g256kcal16g0g22g0g
Mascarpone gourmet (Rainbow), annos 50g100g200kcal3.1g27g9.3g0.6g
Vuohenjuusto kuutioina suolavedessä pirkka (Pirkka), annos 50g333g900kcal46.7g3.3g76.6g0g
Vesi2333g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9960g11286kcal293.6g1581.2g398.4g124.8g
Valittu annoskoko4980g5643kcal146.8g790.6g199.2g62.4g
Annoskoko puolitettuna2490g2822kcal73.4g395.3g99.6g31.2g
Arvot/100g100g113kcal2.9g15.9g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=425251