Bataatti-vuohenjuustorisotto

Kuori ja kuutioi bataatit.

Pane ne paistovuokaan, pirskota päälle öljyä, suolaa ja pippuria.

Paista 225 asteessa noin 20 min. Valmista risotto.

Keitä kasvisliemi.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää riisi ja kuullota hetki.

Lisää riisin joukkoon kasvislientä useammassa erässä niin, että edellinen liemi on ehtinyt aina imeytyä riisiin.

Seloita välillä.

Keitä seosta noin 20 min. Lisää joukkoon keittämisen loppuvaiheessa silputtu rosmariini, parmesaaniiraaste, pippuri ja bataattikutiot.

Ripottele vuohenjuusto pinnalle ja tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 267g216kcal4.2g44.9g0.1g8g
Oliiviöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Risottoriisi (Risella), 60g142g496kcal11.3g106.2g2.4g4.2g
Kasvisliemikuutio 7.3g22kcal0.7g1g1.7g0.1g
Parmesaani (Joku), annos 30g13g51kcal3.2g0g4.4g0g
Mascarpone gourmet (Rainbow), annos 50g20g40kcal0.6g5.4g1.9g0.1g
Vuohenjuusto kuutioina suolavedessä pirkka (Pirkka), annos 50g67g180kcal9.3g0.7g15.3g0g
Vesi467g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1992g2257kcal58.6g316.4g79.6g24.8g
Valittu annoskoko996g1129kcal29.3g158.2g39.8g12.4g
Annoskoko puolitettuna498g564kcal14.7g79.1g19.9g6.2g
Arvot/100g100g113kcal2.9g15.9g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=425251