Kanawokki
1. Suikaloi kaikki valmiiksi.
2. Kuumenna wokkipannu ja lisää reilusti rypsiöljyä.
3. Lisää kanasuikaleet ja paista noin 5 min.
4. Lisää pannulle sipuli-, punasipuli-, valkosipuli- ja porkkanasuikaleet.
5. Jonkun ajan kuluttua voi lisätä vähemmän paistamista tarvitsevat aineet eli tässä tapauksessa paprikan ja ananaksen.
6. Mausta soijalla, mustapippurilla ja chili- tai paprikajauheella sekä makealla chilikastikkeella.
7. Lisää myös pähkinät.
8. Valmistuksen aikana tulevaan nesteeseen olen joskus lisännyt kasvisliemikuutionkin ja se on sulannut hyvin ja tuonut kivasti makua.
9. Kanawokkia voi tarjota vaikkapa tumman spagetin tai täysjyväriisin kanssa.
100g / 119 kcal
Katjussa