Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kirjolohikiusaus

Kirjolohisuikaleet voideltuun uunivuokaan, päälle pussillinen peruna-sipulisekoitusta, mausteeksi suolaa, sitruunapippuria ja tilliä.

Ruokakerma tasaisesti perunoiden päälle ja vuoka uuniin keskitasolle, 225 astetta, noin 50min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1050 grammaa

Ankki83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet, Teriyaki-maustettu (Apetit)300g540kcal36.9g27.9g30g0g
Apetit perunasipulisekoitus500g340kcal8g74.5g0.5g0g
Flora kevyt ruoka 7%250g213kcal2.5g11.3g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2100g2185kcal94.8g227.4g96g0g
Valittu annoskoko1050g1093kcal47.4g113.7g48g0g
Annoskoko puolitettuna525g546kcal23.7g56.9g24g0g
Arvot/100g100g104kcal4.5g10.8g4.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=426762