Makaronilaatikko

Laita kuivatut sienet pieneen vesimäärään turpoamaaan edellisenä päivänä.

Paista jauheliha ja lisää siihen kerma ja sienet nesteineen.

Laita suolaa ja muita mausteita maun mukaan.

Kaada "kastike" kuivien makaroonien päälle, lisää nestettä tarvittaessa.

(vaatii normaalia enemmän nestettä) Sekoita lihat tasan joka puolelle.

Voit lisätä päälle juustoraastetta.

Paista 200 C uunissa kunnes se on kauniin värinen päältä (n. 45 min) tai tee pataa hellalla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Ullamaija61
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino makarooni/raisio(400g)400g1400kcal52g276g10g12g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)400g340kcal4g14g28g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g40g12kcal0.4g1.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2480g4832kcal264.8g583.2g156.2g24g
Valittu annoskoko1240g2416kcal132.4g291.6g78.1g12g
Annoskoko puolitettuna620g1208kcal66.2g145.8g39.1g6g
Arvot/100g100g195kcal10.7g23.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427118