Makaronilaatikko

Laita kuivatut sienet pieneen vesimäärään turpoamaaan edellisenä päivänä.

Paista jauheliha ja lisää siihen kerma ja sienet nesteineen.

Laita suolaa ja muita mausteita maun mukaan.

Kaada "kastike" kuivien makaroonien päälle, lisää nestettä tarvittaessa.

(vaatii normaalia enemmän nestettä) Sekoita lihat tasan joka puolelle.

Voit lisätä päälle juustoraastetta.

Paista 200 C uunissa kunnes se on kauniin värinen päältä (n. 45 min) tai tee pataa hellalla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Ullamaija61
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino makarooni/raisio(400g)700g2450kcal91g483g17.5g21g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha700g1162kcal133g0g70g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)700g595kcal7g24.5g49g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g70g21kcal0.7g2.8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4340g8456kcal463.4g1020.6g273.4g42g
Valittu annoskoko2170g4228kcal231.7g510.3g136.7g21g
Annoskoko puolitettuna1085g2114kcal115.9g255.2g68.4g10.5g
Arvot/100g100g195kcal10.7g23.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427118