Makaronilaatikko

Laita kuivatut sienet pieneen vesimäärään turpoamaaan edellisenä päivänä.

Paista jauheliha ja lisää siihen kerma ja sienet nesteineen.

Laita suolaa ja muita mausteita maun mukaan.

Kaada "kastike" kuivien makaroonien päälle, lisää nestettä tarvittaessa.

(vaatii normaalia enemmän nestettä) Sekoita lihat tasan joka puolelle.

Voit lisätä päälle juustoraastetta.

Paista 200 C uunissa kunnes se on kauniin värinen päältä (n. 45 min) tai tee pataa hellalla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Ullamaija61
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino makarooni/raisio(400g)800g2800kcal104g552g20g24g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)800g680kcal8g28g56g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g80g24kcal0.8g3.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4960g9664kcal529.6g1166.4g312.4g48g
Valittu annoskoko2480g4832kcal264.8g583.2g156.2g24g
Annoskoko puolitettuna1240g2416kcal132.4g291.6g78.1g12g
Arvot/100g100g195kcal10.7g23.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427118