Makaronilaatikko

Laita kuivatut sienet pieneen vesimäärään turpoamaaan edellisenä päivänä.

Paista jauheliha ja lisää siihen kerma ja sienet nesteineen.

Laita suolaa ja muita mausteita maun mukaan.

Kaada "kastike" kuivien makaroonien päälle, lisää nestettä tarvittaessa.

(vaatii normaalia enemmän nestettä) Sekoita lihat tasan joka puolelle.

Voit lisätä päälle juustoraastetta.

Paista 200 C uunissa kunnes se on kauniin värinen päältä (n. 45 min) tai tee pataa hellalla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Ullamaija61
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino makarooni/raisio(400g)900g3150kcal117g621g22.5g27g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha900g1494kcal171g0g90g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)900g765kcal9g31.5g63g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g90g27kcal0.9g3.6g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5580g10872kcal595.8g1312.2g351.6g54g
Valittu annoskoko2790g5436kcal297.9g656.1g175.8g27g
Annoskoko puolitettuna1395g2718kcal149g328.1g87.9g13.5g
Arvot/100g100g195kcal10.7g23.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427118