Makaronilaatikko

Laita kuivatut sienet pieneen vesimäärään turpoamaaan edellisenä päivänä.

Paista jauheliha ja lisää siihen kerma ja sienet nesteineen.

Laita suolaa ja muita mausteita maun mukaan.

Kaada "kastike" kuivien makaroonien päälle, lisää nestettä tarvittaessa.

(vaatii normaalia enemmän nestettä) Sekoita lihat tasan joka puolelle.

Voit lisätä päälle juustoraastetta.

Paista 200 C uunissa kunnes se on kauniin värinen päältä (n. 45 min) tai tee pataa hellalla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Ullamaija61
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino makarooni/raisio(400g)100g350kcal13g69g2.5g3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)100g85kcal1g3.5g7g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g10g3kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana620g1208kcal66.2g145.8g39g6g
Valittu annoskoko310g604kcal33.1g72.9g19.5g3g
Annoskoko puolitettuna155g302kcal16.6g36.5g9.8g1.5g
Arvot/100g100g195kcal10.7g23.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427118