Makaronilaatikko

Laita kuivatut sienet pieneen vesimäärään turpoamaaan edellisenä päivänä.

Paista jauheliha ja lisää siihen kerma ja sienet nesteineen.

Laita suolaa ja muita mausteita maun mukaan.

Kaada "kastike" kuivien makaroonien päälle, lisää nestettä tarvittaessa.

(vaatii normaalia enemmän nestettä) Sekoita lihat tasan joka puolelle.

Voit lisätä päälle juustoraastetta.

Paista 200 C uunissa kunnes se on kauniin värinen päältä (n. 45 min) tai tee pataa hellalla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Ullamaija61
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino makarooni/raisio(400g)1000g3500kcal130g690g25g30g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1000g1660kcal190g0g100g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1000g850kcal10g35g70g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g100g30kcal1g4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6200g12080kcal662g1458g390.6g60g
Valittu annoskoko3100g6040kcal331g729g195.3g30g
Annoskoko puolitettuna1550g3020kcal165.5g364.5g97.7g15g
Arvot/100g100g195kcal10.7g23.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427118